Fatih Terim'den G.Saraylıları şok eden karar!

Süper Lig'in 28. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Gaziantep FK'yı ağırlayan Galatasaray, 3-1 öne geçtiği mücadeleden uzatma dakikalarında yediği penaltı golüyle 3-3 beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yolunda büyük bir darbe yemişti. Karşılaşmaya hakem Alper Ulusoy'un verdiği 6 saniye kararı damga vururken, teknik direktör Fatih Terim, Gaziantep FK maçının ardından sert açıklamalarda bulunmuştu. Maçın ardından tecrübeli çalıştırıcının çok üzgün ve sinirli olduğu öğrenilirken, Terim'in sezon sonunda şok bir karar alabileceği iddia edildi. Son dakika Galatasaray haberleri...

GASTE24 GASTE24
Fatih Terim'den G.Saraylıları şok eden karar!

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK heyecan ve gerilimi yüksek maçta karşı karşıya geldi. Maçta tempo bir an olsun düşmezken, 3-3 sonuçlanan karşılaşma sonrası iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

 Sarı-kırmızılı takım uzun süre 10 kişi götürdüğü maçta 3 puana çok yaklaşmıştı ancak 90+15. dakikadaki penaltı golü büyük bir yıkıma sebep oldu.

ULUSOY'A BÜYÜK TEPKİ!

Karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy penaltı pozisyonundan önce 6 saniye kuralı ihlali sebebi ile Gaziantep FK lehine endirekt serbest vuruş vermesi ortalığı karıştırdı.

Haberin devamı için tıklayın

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER