Yağmurda dinlenecek 8 şarkı

Şehirlerin kalabalığı yağmurla birlikte daha da üstüne mi gelmeye başladı? Yağmur esnasında bir kaçış noktası arıyorsan, bunun en iyi yolu yağmur şarkıları tabii ki. Sana yağmur dinene saklanabileceğim bir kaçış alanı oluşturduk. İşte yağmur yağarken dinlenmesi gereken 8 şarkı.

POSTA POSTA
Yağmurda dinlenecek 8 şarkı

Kış geldi, artık gülen güneşin yerini melankolik yağmur aldı. Peki sen bu havada ne yapacaksın? Yağmur yağdığı zaman hepimizin morali bir anda düşer. İşe okula yetişmeye çalışırken yolda sırılsıklam olmuş olabilirsin. Hatta belki de sinirden küplere bindin. Ancak böyle bir anı bile kaliteli hale getirmenin bir yöntemi var: Yağmur şarkıları. Yağmurun hüznünü paylaşabileceğin ve bir an olsun şehrin hengamesinden seni koparacak 8 şarkı burada.

1-Sun Kil Moon- Carry Me Ohio


2-Bülent Ortaçgil- Bu Su Hiç Durmaz


3-Jay Jay Johanson- Far Away


4-Massive Attack- Teardrop


5-Şebnem Ferah- Yağmurlar (Olmazsa olmaz!)


6-Teoman- Kupa Kızı Sinek Valesi (Olmazsa olmaz!)


7-Evgeny Grinko- Valse


8-Sevdaliza- Martyr


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER