Virüsü de bertaraf edeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koronavirüs salgını sürecinde karamsarlık aşılayanlara, kötümserlik yayanlara, provokasyonlara yeltenenlere, fırsatçılık, stokçuluk ve karaborsacılık yapanlara azami derecede dikkat ve uyanıklığın mühim bir sorumluluk olduğunu belirterek, “Telaşa gerek yoktur, korkuya lüzum yoktur. 105 yıl önce düşmanı def ettik, bugün de virüsü inşallah bertaraf edeceğiz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Virüsü de bertaraf edeceğiz

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inci Yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan MHP Lideri, özetle şunları kaydetti: “Çanakkale Deniz Zaferi’nin üzerinden tam 105 uzun yıl geçmiştir. Ancak milli hafızalarda ilk günkü gibi canlı, bir o kadar da güncel ve gündemdedir. Türk milleti yalnızca vatan savunmakla, yalnızca varlığını muhafazayla yetinmemiş, emperyalizme hâlâ çınlayan ve izleri çıkmayan ağır bir şamar indirmiştir. Çanakkale kınalı kuzuların destanı, arkası ve sahibi Allah olan bir milletin can ve cesaret divanıdır. Bugün bu ruha, bu ufka her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER