Berfu Yenenler: Heybetli olman hoşuma gidiyor

Eser Yenenler’in TV’den internete taşıdığı ‘Ev Yapımı Show’a konuk olan Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler’e “Kilo verip acayip kaslı bir adam olmanı istemem” dedi ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

POSTA POSTA
Berfu Yenenler: Heybetli olman hoşuma gidiyor

Eser Yenenler geçen pazar oğlu Kuzey’in annesi Berfu Yenenler’in YouTube kanalının ilk konuğu olmuştu. Dün de eşi, iade-i ziyarette bulundu! Eser Yenenler’in TV’den internete taşıdığı ‘Ev Yapımı Show’da çarpıcı açıklamalar yaptı. Eser Yenenler’in sevdiği özellikleri şöyle sıraladı: “Heybetli bir erkesin, bu hoşuma gidiyor. Dürüstsün. İyi niyetlisin ve çocuk ruhlusun.”

Berfu Yenenler: Heybetli olman hoşuma gidiyor - Resim : 1

'Evde çok ses yapıyorsun'

Berfu Yenenler içini dökmeyi de ihmal etmedi: “Sende en sinir olduğum şey; aşırı naiflikten kırılacak olman. O kadarına gerek yok. Kıyamet kopsa yatabiliyorsun. Aç ya da tok, stresli veya mutlu fark etmiyor. Evde çok dağınıksın. Kuzey uyurken çok ses yapıyorsun, kapıları çarparak kapatıyorsun. Yaşlandığında kesin huysuz olacaksın.”

Berfu Yenenler: Heybetli olman hoşuma gidiyor - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER