Dilvin Ak'ın ölümüyle ilgili hastane yönetiminden açıklama

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, geçtiğimiz hafta özel bir hastanede 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Dilvin Ak'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak hastane yönetimi açıklama yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dilvin Ak'ın ölümüyle ilgili hastane yönetiminden açıklama

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle gittiği hastanede yaşamını yitiren ortaokul öğrencisi Dilvin Ak'ın (13) dedesi Servet Akoğlan, torunun ölümünde hastanenin ihmali olduğunu düşündüğünü söylemişti.

Hastane yönetimi konuyla ilgili açıklama yaptı ve şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle yaşanılan olayda hayatını kaybeden kızımız Dilvin’ e Allah’ tan rahmet yakınlarına en kalbi duygularımızla başsağlığı dileriz. Kurumumuz, Hekimler ve tüm sağlık çalışanlarımız bu yaşananlardan dolayı büyük üzüntü içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Bilgi kirliliğinin önüne geçilmesi, ailemizin yanlış bilgiler ile daha fazla üzülmemesi için aşağıdaki açıklamanın yapılması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi zorunlu olmuştur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER