Son Dakika | Ömer Faruk Beyaz'ın yeni takımı belli oldu! Menajeri 4 yıllık anlaşmayı açıkladı!

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde kadro dışı kalan Ömer Faruk Beyaz, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ile anlaşma sağladı. Genç oyuncunun menajeri Mehmet Eser, "Ömer Faruk Beyaz için en iyi adres Bundesliga'ydı." diyerek 4 yıllık anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Ömer Faruk Beyaz'ın yeni takımı belli oldu! Menajeri 4 yıllık anlaşmayı açıkladı!

Spor Arena Dış Haberler | Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Ömer Faruk Beyaz, olaylı geçen son dönemin ardından sarı lacivertli takımdan ayrıldı ve Bundesliga ekibi Stuttgart ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

BILD'e konuşan Ömer Faruk Beyaz'ın menajeri Mehmet Eser, Alman temsilcisi ile 4 yıllık anlaşmaya vardıklarını ve bu süreçte Schalke, Borussia Dortmund, Hoffenheim, Barcelona ve Manchester United gibi birçok önemli takımı reddettiklerini açıkladı.

Son Dakika | Ömer Faruk Beyaz'ın yeni takımı belli oldu! Menajeri 4 yıllık anlaşmayı açıkladı! - Resim : 1

Mehmet Eser, "Ömer Faruk Beyaz için en iyi adres Bundesliga'ydı. Sven Mislintat'ın varlığı Stuttgart'ı seçmemizde önemli rol oynadı. Ousmane Dembele, Jadon Sancho gibi isimleri keşfedip buraya getirmişti. Ömer Faruk Beyaz'ın da bu isimlerle benzer bir yol izlemesini umuyoruz." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER