Galatasaray'da Radamel Falcao'nun her golü altın gibi

Sakatlık nedeniyle ligde 18 maç kaçıran Kolombiyalı santrforun dönüşü muhteşem oldu. 3-1 kazanılan Gaziantep ve 2-1’lik BB Erzurum maçlarında attığı goller ve asistleriyle 6 puan kazandıran Radamel Falcao, 2-2’lik Sivas karşılaşmasındaki golleriyle de 1 puan getirdi. Toplamda 8 gol kaydeden Kolombiyalı yıldızın gol attığı maçlarda Galatasaray 13 puan kazandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da Radamel Falcao'nun her golü altın gibi

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Sakatlığı nedeniyle bu sezon Süper Lig’de 18 maçta forma giyemeyen ve Galatasaray’ın en çok eleştirilen futbolcularının başında gelen Radamel Falcao’nun sahalara dönüşü muhteşem oldu. Geçen hafta 2-2 biten Sivasspor maçında sarı kırmızılı takımın 2 golünü de atan Kolombiyalı futbolcu, önceki gün 3-0 kazanılan Kayserispor karşılaşmasında da perdeyi açan isim oldu. Sadece 12 lig maçında oynamasına rağmen fileleri 8 kez havalandıran Falcao, golleriyle Galatasaray’a direkt 7 puan kazandırırken, 13 puana katkıda bulundu.

İlk haftada 2 gol, 1 asist üretti

Sezonun ilk haftasında 3-1 kazanılan Gaziantep maçında 2 gol, 1 asist yaparak 3 puanı getiren Falcao, 2. haftadaki 2-0’lık Başakşehir karşılaşmasında 1 gol kaydetti. 5. haftada 2-1 kaybedilen Alanya maçında takımın tek golünü atan Kolombiyalı, 6. haftada 2-1 galip gelinen BB Erzurum mücadelesinde 1 gol, 1 asistle 3 puan kazandırdı. 29. haftada 2-2’lik Sivas maçında 1 puan getiren golleri atan Falcao, son Kayseri maçında da ilk golü kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER