15 Temmuz şehitlerinin o gün giydikleri kıyafetler İstanbul Havalimanı'nda sergilendi

15 Temmuz 2016 yılında darbe girişiminde şehit olanların o gün üstlerinde bulunan kıyafetleri İstanbul Havalimanı'nda sergilendi. Sergide Fenerbahçe formasından motosiklet kaskına kadar 10 şehidin kıyafeti yer aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
15 Temmuz şehitlerinin o gün giydikleri kıyafetler İstanbul Havalimanı'nda sergilendi

15 Temmuz 2016 yılında darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip'in aralarında bulunduğu 10 şehidin o gün giydiği kıyafetlerinin yer aldığı sergi İstanbul Havalimanı'nda açıldı. Sergi açılışına İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet İlker Haktankaçmaz, İstanbul Havalimanı İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, 15 Temmuz Derneği Vakfı Başkanı İsmail Hakkı Turunç, İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Hüseyin Ağca ve diğer yetkililer katıldı. İGA ve 15 Temmuz Derneği Vakfı'nın ortak girişimleri sonucu oluşturulan sergiyi yolcular 20 Temmuz tarihine kadar ziyaret edebilecek. Ayrıca, İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi de Türk bayrağının renkleriyle aydınlatılacak.

"O GECE CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE O RUH YENİDEN CANLANDI"

Törende konuşan İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet İlker Haktankaçmaz, "O hain darbe girişiminin yaşandığı gecede bu millet Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu liderlik başta olmak üzere kahramanlığı ve ruhu yeniden canlandırdı. O birlik beraberlik ruhuyla tankların altına yatmaktan tutun da o kahramanlıklar sayesinde bu ülkede bu topraklarda yaşayabiliyoruz" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER