Salgını fırsata çevirdi

Koronavirüs dönemini fırsata çevirdiklerini söyleyen Beta Motorlu Kapı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rehai Kızıltan, “Bu dönemde tüm personelimiz sınavlara girerek uluslararası geçerliliği olan yeterlilik belgelerini tamamladı. Eğitimli personelle verimliliğimiz daha da arttı. Önümüzdeki süreçte bu adımların katkılarını göreceğiz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Salgını fırsata çevirdi

Beta Motorlu Kapı Sistemleri’nin kuruluşunun 38’inci yılını kutlayacağını aktaran Beta Motorlu Kapı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rehai Kızıltan, yıl içinde tüm servis ve montaj personelinin girdikleri sınav sonucu branşlarında uluslararası geçerliliği olan ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ almaya hak kazandığını açıkladı. Bu dönemde krizi fırsata çevirdiklerini söyleyen Kızıltan, “Eğitimli personelle iş yapmanın hem firma verimliliğini artırmak hem de müşteri memnuniyetini tesis etmek açısından önemli olduğunu biliyoruz. Bunun getirisini önümüzdeki dönemde daha da artarak göreceğiz” dedi.

CİRO ARTIŞI SAĞLADIK

Kızıltan, 2020’nin pandemi ve doğal felaketlerle anımsanacak bir yıl olduğuna dikkat çekerek, “Yaşanan tüm olumsuz olay ve gelişmelere rağmen önemli bir ciro artışı gerçekleştirmeyi başardık” diye konuştu. Sektöre global bakabilen bir yönetim anlayışıyla ilkeli ve dürüst olmanın önemine dikkat çeken Kızıltan, bunun yanı sıra müşteri odaklı yaklaşım, eğitimli ve yetkin personel, yenilikleri takip edip, uzun vadeli düşünerek aksiyon almak, müşterinin ihtiyacı ne ise onu karşılayacak en uygun ürünü sunmak ve finansman yapısını sağlam tutmak olduğunu açıkladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER