AB ülkeleri arasında Almanya, en çok Kovid-19 ölümünün görüldüğü ülke oldu

Almanya, alınan tüm önlemlere rağmen koronavirüsün yayılmasını ve Kovid-19 kaynaklı ölümleri durduramıyor. ABD'de Johns Hopkins Üniversitesi, nüfusu en kalabalık olan 5 Avrupa Birliği (AB) ülkesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının son durumunu ele aldı. Araştırmanın sonucuna göre AB ülkelerinde nüfusu en kalabalık 5 ülkede en çok korona virüs ölümü Almanya'da kaydedildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
AB ülkeleri arasında Almanya, en çok Kovid-19 ölümünün görüldüğü ülke oldu

ABD'de Johns Hopkins Üniversitesi, nüfusu en kalabalık olan 5 Avrupa Birliği (AB) ülkesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının son durumunu mercek altına aldı. Üniversitenin yayınladığı araştırma sonuçlarına göre AB ülkelerinde Kovid-19 salgınında en çok ölüm Almanya’da kayda geçiyor.

Salgında vaka sayılarında ve ölüm oranlarındaki düşük oran ile örnek ülke olan Almanya, son günlerde Avrupa’nın "sorunlu çocuğu" olarak gösteriliyor. Almanya’da en çok ölümlerin yaşlı bakımevlerinde gerçekleştiği belirtildi.

ARAŞTIRMADA ALMANYA, FRANSA, İTALYA, İSPANYA VE POLONYA YER ALDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER