Son Dakika | Beşiktaş'ta Caner Erkin gözden düştü! Artık...

Beşiktaş ile devam eden 4 yıllık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Caner Erkin, iyice gözden düştü. İlk 11’deki yerini genç sol bek Rıdvan Yılmaz’a kaptıran 31 yaşındaki oyuncuyla yolların ayrılma ihtimali her geçen gün artıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Beşiktaş'ta Caner Erkin gözden düştü! Artık...

Beşiktaş’la 2016 yılında tanışan Caner Erkin, 4 yıldır başarıyla taşıdığı Siyah- Beyazlı formayla ayrılığa yaklaşıyor...

4 sezonda 118 maça çıkıp 5 gol ve 26 asistlik performans ortaya koyan tecrübeli oyuncunun, sezon sonunda kariyerine başka bir takımda devam etmesi bekleniyor.

Kulübün yeni maaş planlaması çerçevesinde belirlediği limite uymayan tecrübeli oyuncuyla yollar ayrılacak. Kara Kartal’dan bu sezon 1.8 milyon Euro kazanan başarılı oyuncunun, yüzde 50’ye yakın indirime olumlu bakmaması sebebiyle şimdiden yeni takım arayışına başladığı bildirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER