Machine Gun Kelly ve Megan Fox: Sevgilisini sırtında taşıdı

Uzun süre "dünyanın en güzel kadını unvanını" kimseye kaptırmayan güzel oyuncu, belli ki aşk hayatında da aradığı mutluluğu buldu. Bitirmemek için uzun süre direndiği evliliğini, klibinde oynadığı müzisyenin aşkı uğruna geride bırakan güzel oyuncu, önceki gün de sevgilisiyle neşeli görüntüler sergiledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Machine Gun Kelly ve Megan Fox: Sevgilisini sırtında taşıdı

Machine Gun Kelly ve Megan Fox: Sevgilisini sırtında taşıdı - Resim : 1

KLİPTEN DOĞAN AŞK

Brian Austin Green ile olan evliliğini, klibinde oynadığı Machine Gun Kelly uğruna bitiren Megan Fox, görünüşe göre mutlu günler geçiriyor. 35 yaşındaki Megan Fox ile gerçek adı Richard Colson Baker olan 31 yaşındaki Machine Gun Kelly, önceki gün Miami'de görüntülendi. Çift, bütün zamanların en iyi boksörü olarak nitelendirilen Floyd Mayweather ile Mogan Paul arasındaki mücadeleyi izlemeye gitti.

Machine Gun Kelly ve Megan Fox: Sevgilisini sırtında taşıdı - Resim : 2

Bu gösteri maçını izlemeye giden çiftin hayranları da onları fark edince hemen yanlarına koştu. Megan Fox ve Machine Gun Kelly ile hatıra fotoğrafları çektirmeye başladı. O sırada da Machine Gun Kelly, sevgilisi Fox'u sırtına alıp uzun süre taşıdı. Bir yandan da kahkahalar atan çiftin görüntüleyen bir hayranları da o görüntüleri sosyal medya sayfasında paylaştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER