2022 yılının en güzel 8 kış parfümü

Parfüm tercihi herkesin karakterine, zevkine göre farklılık göstermektedir. Ancak öyle kokular vardır ki kokladığınız anda zevkler ve kriterleri ortadan kaldırabilir. Şimdi sizlere bu yılın en beğenilen 8 kış parfümünü sıralayacağız. İster çiçeksi isterse baharat aromaları olsun herkesin zevkine hitap eden en iyi parfümlere birlikte göz atalım.

MERJAM MERJAM
2022 yılının en güzel 8 kış parfümü

Kış aylarında kıyafetten aksesuarlara kadar her şey değişiyorsa parfümlerin koku ve içerisinde bulunan özellikler de değişmelidir. Yaz kokularında genelde alkol oranı az ya da sıfırdır. Koku içerikleri ise okyanus - ozon, çiçek, meyve ve yeşillik kategorilerinde oluyor. Hafif kokular, günün erken saatlerinde ağırlaşıyor. Soğuk kış aylarında parfüm seçerken oryantaller ve amber ağaç ailesinden kokulara sahip parfümler seçebilirsiniz. Kış kokuları baharatlı ve daha ağır esansa sahip olduğu için gün içerisinde zaman ilerledikçe ağırlaşacaktır. Bu yüzden fazla kullanmamakta fayda var. Yapılan araştırmalara göre kadınların son yıllarda en çok satın aldıkları ve yanından ayırmadığı kozmetik ürünler arasında parfümler geliyor. Bu yüzden kış aylarında en iddialı ve kokusunu çok beğeneceğiniz parfümleri araştırdık. Hem gösterişli ambalajları hem de kokuları ile kendine hayran bırakan birbirinden güzel kış aylarına da uygun parfümleri öğrenmek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER