Nissan Skyline, Rocket League’e geri geliyor mu?

Rocket League’e eski araçlardan bazılarının geri gelmesiyle birlikte Nissan Skyline için de umutlar yeşerdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nissan Skyline, Rocket League’e geri geliyor mu?

Rocket Legue’in pek çok oyuncusu son zamanlarda Battle Cars talep artışıyla birlikte Nissan Skyline’ın oyuna geri gelip gelmeyeceğini soruyor. Geliştiriciler, oyunculara en sevdikleri NFL etiketlerini ve gerçekte var olan araçları satın alma fırsatını vermişti. Bu gelişmeyle birlikte pek çok oyuncu, ROcket League’e Nissan Skyline’ın gelip gelmeyeceğini merak ediyor.

Nissan Skyine, Hızlı ve Öfkeli’den Brian O'Conner’ın kullandı araç Nissan Skyline GT-R R34’ın bir replikası. Bu araç tüm film serisindeki en ikonik araçlardan biri. Paul Walker’ın 2013’te ölmesiyle birlikte araç filmin hayranları için daha derin anlamlar ifade ediyor.

Geçmişte mağazada bulunan ve geri gelen Animus GP gibi araçların olması, Skyline’ın da geri geleceği umudunu artırdı. Ancak henüz geliştiricilerden bu yönde bir açıklama gelmiş değil.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER