Survivor'da Emin elendi mi, diskalifiye mi oldu? Emin Günenç'in sakatlığı ne?

Survivor 2021, bu akşam 17. bölümle ekranlara geldi. Ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya mücadele ettiği yarışma Survivor'da sakatlık şoku yaşandı. İşte bu akşam Survivor'da yaşananlar..

POSTA POSTA
Survivor'da Emin elendi mi, diskalifiye mi oldu? Emin Günenç'in sakatlığı ne?

Survivor 2021'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde sakatlık sonrası bir yarışmacının Survivor'a devam edemeyeceği belli oldu. 

Survivor'da sakatlıklar sonrası üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Doktor Metin Kuş'un yaptığı açıklama gönüllüler takımını derinden etkiledi. 

Survivor'da Emin elendi mi, diskalifiye mi oldu? Emin Günenç'in sakatlığı ne? - Resim : 1

Emin yarışmaya devam edemiyor

Metin Kuş ise gönüllülerin yanına gelerek üzücü haberi verdi. Doktor Metin Kuş, "Sizinle ilk gün ne konuştuk. İşk bir ay lütfen kendinize dikkat edin. Ama ciddi bir sorunumuz var. Hakikaten çok üzgünüm. Kötü bir kırığın var. Ama izin var bana Emin. Hepiniz bana emanetsiniz. Senin bir kırığın var bazı kırıklar acı yapmaz. Dünkü filminde sonucu geldi dizinde bir kırık var maalesef devam edemeyeceksin." ifadelerini kullandı.

Survivor'da Emin elendi mi, diskalifiye mi oldu? Emin Günenç'in sakatlığı ne? - Resim : 2

Emin ise yaptığı açıklamada, "Benim ağrım yok, bırak gidebildiğim yere kadar gideyim. Bana en azından iki hafta bir süre ver" dedi.

Gönüllüler bu açıklama sonrası büyük bir şok yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu.

Survivor'da Emin elendi mi, diskalifiye mi oldu? Emin Günenç'in sakatlığı ne? - Resim : 3

Acun Ilıcalı 'dan açıklama

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER