'Borsa Tatlıcısı' uslanmıyor! 6 hissedeki işlemleri nedeniyle bir ceza daha

“Borsa Tatlıcısı” adlı Telegram hesabı üzerinden AKCNS, BIZIM, IHLGM, PKART, MPARK ve TKFEN paylarına ilişkin olarak takipçilerine alım veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra mülkiyetinde bulunan payları satması nedeniyle Ali Gürsu'ya 1.175.029 TL idari para cezası verildi.

BORSAMATİK BORSAMATİK
'Borsa Tatlıcısı' uslanmıyor! 6 hissedeki işlemleri nedeniyle bir ceza daha

Geçtiğimiz Eylül ayında Telegram adlı sosyal medya uygulamasındaki “Borsa Tatlıcısı” adlı grup üzerinden İzmir Demir Çelik pay piyasası işlemleriyle ilgili Ali Gürsu’ya 6 ay geçici işlem yasağı getiren SPK, Gürsu'ya bu kez de para cezası verdi.

SPK, Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (AKCNS), Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş. (BIZIM), İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. (IHLGM), Plastikkart Akıllı Kart İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (PKART), MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. (MPARK) ve Tekfen Holding A.Ş. (TKFEN) pay piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan
inceleme sonucunda ilgili hisselerde alım veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra mülkiyetinde bulunan payları satması sonrasında Ali Gürsu'ya 1.175.029 TL idari para cezası verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER