Fenerbahçe - Antalyaspor maçında 3 tartışmalı karar

Fenerbahçe-Antalyaspor maçının skorunu belirleyen kritik kararlar. Antalyasporlular, 7. dakikada Altay-Ghacha mücadelesinde ve 90+1’de Naldo’nun ceza sahasındaki şutunda Szalai’den dönen topta penaltı bekledi. Fenerbahçe cephesi ise, 26. dakikada Luiz Gustavo’nun golünün, öncesinde faul yapıldığı gerekçesiyle iptalini yanlış buldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe - Antalyaspor maçında 3 tartışmalı karar

Değerlendiren: Murat Fevzi TANIRLI - Türkiye’nin en deneyimli hakemlerinden Halil Umut Meler’in ‘düdük’, Fırat Aydınus’un da VAR olarak görev yaptığı Fenerbahçe-Antalyaspor maçında, skora direkt tesir edici nitelikte 3 tartışmalı pozisyon yaşandı...

Altay’ın hareketi penaltı mı?

Dakika 7: Fredy’nin Fenerbahçe defansının arkasına attığı topa hareketlenen Ghacha, ceza alanında kaleci Altay Bayındır ile girdiği mücadele sonrası yerde kalınca Antalyasporlu futbolcular penaltı itirazında bulundu ancak hakem Halil Umut Meler ‘Devam’ dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER