AUS Strateji Belgesi ve 2020-2023 Eylem Planı tanıtıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Özellikle salgın sürecinin başlangıcından itibaren ilk 3 aylık dönemde geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre sabit abonelerin aylık internet kullanımı yüzde 51, mobil abonelerin aylık internet kullanımı yüzde 56 arttı" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
AUS Strateji Belgesi ve 2020-2023 Eylem Planı tanıtıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinin başlangıcından itibaren ilk 3 aylık dönemde geçen yılın aynı dönemine göre sabit abonelerin aylık internet kullanımının yüzde 51, mobil abonelerin aylık internet kullanımının yüzde 56 arttığını belirtti.

Bakan Karaismailoğlu, Ulusal Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) Strateji Belgesi ve 2020-2023 Eylem Planı Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, dünyanın büyük bir hızla dijitalleştiğine dikkati çekti.

Karaismailoğlu, dünyanın ve ülkenin içinde bulunduğu salgın koşullarında, son 6 ayda bilgi ve iletişim altyapılarının öneminin daha da arttığını anlattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER