Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Nazım Sangare takımla çalışmalara başladı

Fenerbahçe, Süper Ligin 35. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-lacivertlilerde Mesut Özil ve Nazım Sangare antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Nazım Sangare takımla çalışmalara başladı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında 18 Nisan Pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Gaziantep maçında ilk 11'de yer alan oyuncuların yenilenme çalışması yaptığı bildirildi.

Diğer futbolcuların ise ısınma, koordinasyon hareketleri ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadığı aktarıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER