Esnaf müşterilerine kavuştu

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler nedeniyle bir süredir müşteri ağırlayamayan kahve, restoran ve cafeteryalar dün itibariyle müşterilerini yeniden ağırlamaya başladı.

GASTE24 GASTE24
Esnaf müşterilerine kavuştu

Kademeli normalleşmeyle yeniden açılan restoran ve kafeler müşterilerine hizmet vermeye başladı. Geceden hazırlıklarını tamamlayan esnaf, belirlenen kurallara göre müşteri kabul etti. İlk müşterilerine kontrollü olarak kapılarını açan restoran ve kafe esnafı müşterilerini özlediklerini belirtiyor.

İzmir’de bir restoranda çalışan Metin Damyan, sabah 5’te dükkanı açtıklarını ve hazırlıklara başladıklarını belirterek “Müşteriler de özlemiş” dedi. Ankara’da lokancılık yapan Bayram Gülçimen de “Tekrar kapanma olmaması için gerek işletmemizde gerek sosyal hayatımızda sıkı tedbirler aldık” diye konuştu.

Kaynak: Yeni Şafak / Muhammed Kurtar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER