Adana'da feci kaza! Otomobil, otobüs durağına daldı: 2’si ağır 7 yaralı

Adana’nın Çukurova ilçesinde Uğur A.’nın kontrolünü yitirdiği otomobil, otobüs durağına daldı. Kazada, sürücü ile duraktaki 6 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adana'da feci kaza! Otomobil, otobüs durağına daldı: 2’si ağır 7 yaralı

Kaza, saat 13.00 sıralarında Çukurova ilçesi Yüzüncü Yıl Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı’nda meydana geldi. Uğur A.’nın kontrolünü yitirdiği otomobil, yol kenarındaki otobüs durağına daldı. Kazada Uğur A. ile durakta otobüs bekleyen Osman Kırık, Metin Canbaz, Hüseyin Koçak, Nursever Koçak, Aysel Kılıç ve Çınar Kartal yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan Kırık ile Canbaz’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER