Son Dakika Transfer Haberi | Galatasaray'a sürpriz kanat Stanislav Ivanov

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için Rangers maçına çıkacak olan Galatasaray'da bir yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Gündeme gelen son isim Bulgar kanat Stanislav Ivanov oldu...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Transfer Haberi | Galatasaray'a sürpriz kanat Stanislav Ivanov

Galatasaray, derbi sonrası transferde yeniden atağa kalktı. Belhanda'nın da Nice ile görüşmelere başlaması yeni transferin önünü açtı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından daha önce de transfer listesinin üst sıralarında bulunun Stanislav Ivanov'un Galatasaray'a imza atacağı ifade edildi.

Bulgar basınında yer alan habere göre Galatasaray, şu anda Levski Sofya forması giyen Stanislav Ivanov'u kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Haberin detaylarında ise, sarı-kırmızılıların oyuncuya resmi imzayı attırmasının neredeyse kesin olduğu belirtilirken, sarı kırmızılıların ödeyeceği bonservis bedeli de açıklandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER