‘Türkiye zengin bir ülke’

‘İYİ Kalkınma Kongresi’nde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Türkiye bereketli topraklara sahip, büyük bir ülke. Türkiye, imkânları olan, kaynakları olan, zengin bir ülke. Türkiye, çok büyük potansiyeli olan, güçlü bir ülke. Emin olun, ülkemizin, çözülemeyecek hiçbir sorunu yok” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Türkiye zengin bir ülke’

İYİ Parti tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde ‘İYİ Kalkınma Kongresi’ düzenlendi. Kongreye, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve partililer katıldı. Meral Akşener, kongredeki konuşmasında özetle şunları söyledi:

İMKÂNIMIZ VAR

“Tarihimizde eşi benzeri olmayan yaşadığımız bu süreçte, olan devletimizin itibarına, milletimizin huzuruna, memleketimizin kaynaklarına oluyor. Köklü kurumlarımız, liyakatsiz kadroların elinde zarar görüyor. İşte o nedenle, bizler, bugün burada bu düzene dur demek için, ülkemize kader diye biçilen bu vasatlığı değiştirmek için, yoksullukta değil zenginlikte eşitlenen mutlu, huzurlu ve bereketli bir Türkiye hayalimizi gerçekleştirmek için önemli bir adım atıyoruz. Türkiye, bereketli topraklara sahip, büyük bir ülke. Türkiye, imkânları olan, kaynakları olan, zengin bir ülke.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER