Süper Loto talihlisi Gaziemir'den çıktı! Bayi 4. kez büyük ikramiye kazandırdı

Süper Loto'nun 15 Nisan Perşembe günü yapılan çekilişinde 19 milyon 944 bin 580 TL İzmir'in Gaziemir ilçesine oynanan kupona çıktı. Kuponun oynandığı bayi, dördüncü kez büyük ikramiye kazandıran yer oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Süper Loto talihlisi Gaziemir'den çıktı! Bayi 4. kez büyük ikramiye kazandırdı

Süper Loto'nun 15 Nisan Perşembe günü yapılan çekilişinde, büyük ikramiye kazandıran 6 numarayı doğru bilen 1 kişi oldu. Süper Loto'nun 15 Nisan tarihli çekiliş sonuçlarına göre; şanslı rakamlar 4- 9- 37- 43- 45- 54 olarak belirlendi. 1 ile 60 rakam arasından belirlenen 6 sayının seçilmesiyle oynanan şans oyunu olan Süper Loto'da 6 rakamı doğru tahmin edenler büyük ikramiyeyi kazanıyor.

Yeni sistemde mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto'da, dileyenler 6 rakamı otomatik ve rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda bir kolonda 6 rakamdan daha fazlasını oynamak isteyenler sistem oyununu da seçebiliyor. Son olarak İzmir'in Gaziemir ilçesindeki bir aynı zamanda şarküteri olarak da hizmet veren bayide oynanan kupona 19 milyon 944 bin 580 liralık büyük ikramiye isabet etti.

Süper Loto talihlisi Gaziemir'den çıktı! Bayi 4. kez büyük ikramiye kazandırdı - Resim : 1

1996 yılından beri faaliyet gösteren şarküteri dükkanını babalarından sonra iki kardeş olarak devraldıklarını söyleyen bayinin işletmecisi Zafer İleri, büyük ikramiyenin sattıkları kupona çıkmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Daha önce de birkaç kez büyük ikramiyenin kendi bayilerinde oynanan kupona isabet ettiğini anlatan İleri, "Çok mutlu olduk. Daha önce de bu sevinci yaşamıştık. Bu dördüncü büyük ikramiyemiz oldu. Yeni oyunlardan dolayı müşterilerden talep arttı. Şanslı bir bayiyiz. Potansiyelimiz var. Bundan sonra da çıkar umarım" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER