Ceren Benderlioğlu: Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bitişi çok hüzünlüydü

Oyuncu Ceren Benderlioğlu hurriyet.com.tr'de Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu. En son "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde oynadığı “Ömür Façalı” karakteri ile seyircilerin beğenisini toplayan Benderlioğlu, hakkında merak edilenleri yanıtladı. İşte devamı...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ceren Benderlioğlu: Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bitişi çok hüzünlüydü

 

Yıllar önce mafya dizilerinde oynayan bir oyuncu, rolün etkisinde kalmamanın mümkün olmayacağını ve hatta yeraltı dünyasının bazı raconları o dizilerin senaryolarından aldığını dolayısıyla bu işin önemli olduğunu söylemişti. Sence de böyle bir şey var mı?

Benim gibi minnoş bir yaratıktan öyle bir şey çıkar mı diyeceğim ama tersim çok terstir. Ama bu durum, doğuşla alakalı. Gençliğime gittiğin zaman okulda sabıkam vardır ama diziyle alakalı değil. Bir şey çok ters ise ters çıkabilirim. Anneden gelen bir şey. Öyle mafyatik bir tarafım yok. Dizinin de öyle etkilediğini düşünmüyorum. Dizide sahneyi oynadıktan sonra “Ay, ponçik olmuş muyum Özlem?” diye çıkarım. Ben de karaktere girip çıkamamak gibi bir durum söz konusu değil.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER