Bakan Koca'nın acı günü!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, memleketi Konya'da vefat eden babaannesi Fatma Koca'nın (89) cenazesine katıldı.

POSTA POSTA
Bakan Koca'nın acı günü!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Konya'nın Kulu ilçesi Ömeranlı Mahallesi'nde oturan babaannesi Fatma Koca, dün akşam saatlerinde evinde yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle rahatsızlandı. Ambulansla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Koca yaşamını yitirdi.

Fatma Koca'nın cenazesi, bugün, öğle vakti Ömeranlı Camisi'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye katılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, defin işlemlerinin ardından baba evinde taziyeleri kabul etti, ardından Ankara'ya gitmek için yola çıktı.

Bakan Koca'nın acı günü! - Resim : 1

"BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM"

Cihanbeyli Belediye Başkanı da yaptığı paylaşımda, "Sağlık Bakanımız, kıymetli hemşehrimiz Sayın Fahrettin Koca'nın babaannesi Fatma Koca'yı son yolculuğuna uğurladık. Mekânı cennet olsun. Başta Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum." dedi

DHA



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER