Amerikan Şirketler Derneği'nin yeni başkanı Tankut Turnaoğlu oldu

Serra Akçaoğlu, Amerikan Şirketler Derneği (AmCham Turkey/ABFT) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Tankut Turnaoğlu'na devretti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Amerikan Şirketler Derneği'nin yeni başkanı Tankut Turnaoğlu oldu

Amerikan Şirketler Derneği'nin (AmCham Turkey/ABFT) yeni Yönetim Kurulu Başkanı, P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Tankut Turnaoğlu oldu.

Türkiye ve ABD arasındaki ikili ticaret ve yatırımların daha da geliştirilmesi amacıyla 2004 yılında kurulan Amerikan Şirketler Derneği 15. yıl dönümünde gerçekleştirdiği gala davetinde kamu ve özel sektör liderlerini bir araya getirdi. Bu yıl ilk kez düzenlenen "AmCham Ödülleri" kapsamında 7 kategoride ödüller dağıtılırken, Serra Akçaoğlu dernek başkanlığını Tankut Turnaoğlu'na devretti.

Gala yemeğine, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, Coca-Cola Operasyonlar Başkanı Brian Smith, ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Daria Darnell ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER