Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin açılışında açıklamalarda bulunuyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Marmara Üniversitemizin ülkemize hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Yüklenici firmaları, mühendisinden işçisine hepsini tebrik ediyorum. Türkiye'nin alt yapı ve temel hizmetler alanında son 18 yılda kat ettiği mesafeyi yaşadığımız her krizde yeniden keşfediyoruz.

'İNATLA ÜLKELERİNİ KÖTÜLEMEYİ SÜRDÜRÜYORLAR'

Bunlar batı ülkelerindeki her şeyin çok iyi, biz de ise her şey çok kötü, kalitesiz görürler. Yine bunlar batı karşısında olabildiğince ezik, kendi halkına karşı son derece küstahtırlar. Yıllardır bu zihniyete Türkiye'nin eskisi gibi olmadığını anlatmaya çalışıyoruz ama nafile. İnatla ülkelerini kötülemeyi sürdürüyorlar. Maskeden solunum cihazına, ilacına kadar her konuda gelişmiş ülkeler sıkıntılar yaşamışlardır. Aynı ülkeler bunun yanında sağlık hizmetleri konusunda adeta çuvalladı. Ne hastane kapasitelerinin ne sağlık sigortası sistemlerinin rutinin biraz üstüne çıkan bir durumda kaldıramayacağı ortaya çıktı. Türkiye bu sürecin altından başarıyla kalkmıştır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER