Meryem Uzerli'den çok konuşulacak açıklamalar: Yerlerin dibine kadar indim

Dokuz yıl önce oynadığı bir diziyle hayatımıza bomba gibi düştü. Yeteneği ve güzelliği kadar özel hayatıyla da hep gündem oldu. Şimdi geçmişe bakınca yaşadıklarını “Ne kadar ağır dönemler geçirmiş olsam da yaşadıklarımın tümü beni bu noktaya getirdi. Verdiğim kötü kararların içinden bile iyi şeyler çıkarmayı bildim” diye anlatıyor. Bir ayağı Berlin, bir ayağı Türkiye’de olan Meryem Uzerli’yle üç günlük İstanbul ziyareti sırasında buluştuk. Yakında vizyona girecek filmi ‘Kovan’dan yola çıkıp Berlin’deki hayatına, geçmiş hatalarına ve gelecek hayallerine uzandık.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Meryem Uzerli'den çok konuşulacak açıklamalar: Yerlerin dibine kadar indim

* Bu onunla ilk röportajımız. Tam sözleştiğimiz saatte geliyor. İçeriye girdiği an karşısındakini etkisi altına alan güçlü bir aurası var. Neden dikkatleri bu kadar üzerine topladığını o an anlıyorum.

Nefeslenmek için kendini koltuğa bırakıyor. Üzerindeki deri ceket ve pantolon takımın rahatlığından bahsediyor. Meğer çekim günleri dışında Berlin’de sürekli eşofmanla geziyormuş: “Arada böyle giyinip süslendiğim zaman kızım, ‘Aa anne sen güzelsin’ diyor.”

Kahve ve çay içmediğini söylüyor, röportaja başlamadan sadece bir şişe su rica ediyor. Bir tabak patates kızartması siparişi veriyor. Tabağın kenarına ketçap ve mayonez sıkıyor. Salata için istediği tek şey hellim peyniri. Meğer peyniri bağımlılık derecesinde seviyormuş. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER