Tekstil fabrikasındaki yangın 5 saatte kontrol altına alındı

KAHRAMANMARAŞ'ta dün akşam bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin 5 saatlik bir çalışması sonunda kontrol altına alınabildi. Pamuk balyaları iplik ve kumaşların olduğu depolardaki yangını kontrol altına alan ekipler, söndürme ve soğutma çalışmalarını ise sürdürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tekstil fabrikasındaki yangın 5 saatte kontrol altına alındı

Yangın, dün saat 21.00 sıralarında Kahramanmaraş-Gaziantep karayolundaki bir tekstil fabrikasının pamuk balyaları, iplik ve kumaşların bulunduğu 2 depoda çıktı. Neden çıktığı belirlenemeyen yangında depolardan yükselen alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine İtfaiye Daire Başkanlığı ile Orman Bölge Müdürlüğünden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ve sağlık ekiplerinin de sevk edildiği yangına yaklaşık 60 itfaiye aracı ve 100'ün üzerinde personelle müdahale edildi.

YANAN BALYALAR DEPOLARDAN ÇIKARILIYOR

Alevlerin kısa sürede kontrol altın alınması için depoların duvarları da itfaiye ekiplerinin rahat çalışması için iş makineleri tarafından yıkıldı. Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu kaymakamı Kadir Okatan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın fabrikaya giderek söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldığı yangın, 5 saatlik bir çalışma sonunda saat 02.00 sıralarında kontrol altına alındı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER