EURO 2020'ye katılan takımlara ne kadar para ödülü veriliyor?

Türkiye A Milli Futbol Takımı dün geceki Andorra maçıyla Euro 2020 Elemeleri’ni tamamladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
EURO 2020'ye katılan takımlara ne kadar para ödülü veriliyor?

UEFA Uluslar Ligi B Kategorisi’nde aldığı kötü sonuçlarından ardından İsveç ve Rusya’nın gerisinde kalan ve C Ligi’ne düşen ay yıldızlılar, teknik direktörlüğe Şenol Güneş’in göreve gelmesinin ardından bu olumsuz tabloyu aşarken, elemelerde ilk ikiye girmeyi başardı ve doğrudan Avrupa Şampiyonası vizesi aldı. Bu yolda son dünya şampyonu Fransa’yı deviren Milli Takım şimdi turnuvadaki rakibini bekleyecek. Turnuvanın kura çekimi 30 Kasım’da Romanya’nın başkenti Bükreş’teki, Romexpo’da saat 20.00’de çekilecek. Turnuvada 24 takım yer alacak.

Ev sahibi ülkelerin grupları belli oldu bile

Şampiyonada grup aşaması Bakü, Kopenhag, Münih, Budapeşte, Roma, Amsterdam, Dublin, Bükreş, Saint Petersburg, Glasgow ve Bilbao kentlerinde oynanacak. Takımlar dörderli altı gruba ayrılacak. Statü gereği ev sahiplerinden İtalya A Grubu’na, Rusya B Grubu’na, Hollanda C Grubu’na, İngiltere D Grubu’na, İspanya E Grubu’na, Almanya F Grubu’na yerleştirildi. Bu ülkelerden İtalya, Hollanda ve

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER