Son Dakika Transfer Haberi: Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ta sabırları taşırdı

Rachid Ghezzal ve menajerinin sürekli işi yokuşa sürmesi sonrası Beşiktaş görüşmeleri askıya aldı. 2,8 milyon Euro’dan 3,2’ye çıkıldı ancak bu kez Fazuli bonservisinin alınmasını ve 4 yıllık sözleşme talep etti. Çebi tüm fedakârlığı yaptıklarını belirterek “İsteyen istediği yere gider, teklifimizi yaptık bekliyoruz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Transfer Haberi: Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ta sabırları taşırdı

Spor Arena - Beşiktaş’ın geçen sezon Leicester City’den kiralanan ve şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Rachid Ghezzal’la yeniden anlaşmak için yaptığı görüşmelerde oyuncunun ve menajerinin tavrı yönetimin de Sergen Yalçın’ın da sabrını taşırdı.

Menajer Anoir Fazuli, 2 gün önce kulübün teklifini kabul ederken son görüşmede “Galatasaray’la görüşüyoruz” demesi sinirleri gerdi.

Faslı menajer “Ghezzal, Beşiktaş’ta kalmak ve oynamak istiyor. Fakat daha önce önerdiğiniz 2 milyon 800 bin Euro bize çok az geldi. Bu nedenle bu rakamı arttırın” talebinde bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER