Ucuz Galaxy A70 modeli geliyor; Galaxy A70e

Samsung Galaxy A70 modelinin biraz daha ucuz bir versiyonu olan Galaxy A70e için gün sayıyor. İşte detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Ucuz Galaxy A70 modeli geliyor; Galaxy A70e

Hali hazırda akıllı telefon pazarının zirvesinde yer alan Samsung, elini güçlendirmek için orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Güney Koreli şirket geçtiğimiz yıl A serisini güncellemiş ve modellerin sonuna 1 takısı eklemişti. (A71, A51 gibi)

Ucuz Galaxy A70 modeli geliyor; Galaxy A70e

Sızdırılan son raporlara göre Güney Koreli şirket 2020 yılında farklı bir isimlendirmeye gidecek. Zira geçtiğimiz gün ortaya çıkan Galaxy A70e bu durumun en büyük ispatı diyebiliriz.

Elbette A70e’nin A71’in halefi olmadığı yönünde iddialar da mevcut. Samsung’a yakın bazı kaynaklar Galaxy A70e modelinin, daha düşük teknik özelliklere sahip uygun fiyatlı bir telefon olacağını iddia ediyor.

Ucuz Galaxy A70 modeli geliyor; Galaxy A70e - Resim : 1

Telefonun ortaya çıkan render görüntülerine baktığımızda, bu ihtimalin hayli kuvvetli olduğunu görüyoruz. Zira A70 ve A71 modelinde ekranın altına yerleştirilen parmak izi okuyucusunun A70e modelinde tekrardan telefonun arka kısmına konumlandırıldığını görüyoruz.

Ayrıca çerçevelerin de hali hazırda satışta olan A70 ve A71’e oranla daha kalın olduğu söylenebilir. Elbette bu bilgilerin şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu atlamamak gerekiyor. Keza henüz Samsung tarafından yapılmış resmi bir duyuru yok.

Fakat şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Eğer Samsung zirvedeki yerini Çinli rakiplerine kaptırmak istemiyorsa, orta segmentteki uygun fiyatlı model yelpazesini ciddi anlamda genişletmeli. Çünkü son dönemde Huawei ve Xiaomi haricinde, Oppo, realme ve Vivo gibi isimler de global pazardaki ağırlığını hissettirmeye başladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER