Korona tişörtleri

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele sürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Korona tişörtleri

Milyonlar evinden çıkmayarak riski azaltırken, maalesef durumun ciddiyetini anlamayan bir kesim de var. İşte onlar için yapılan, ‘Evde kal’, ‘Önlem al’ uyarıları tekstil ve hediyelik eşya üreticilerine ilham verdi. E-ticaret sitelerinde ‘koronavirüs’ temalı kupa bardak, tablo ve tişörtler satışa sunulmaya başladı. Birçok alışveriş sitesinde satışa sunulan ürünlerde virüsle mücadelede olumlu mesajlar verilirken, hijyen kuralları hatırlatılıyor ve evde kalmanın önemine dikkat çekiliyor.

Korona tişörtleri - Resim : 1

KORKMA ÖNLEM AL

Tişörtlerin üzerindeki görsellerde ellerin yıkanması, maske kullanımı ve öksürürken ağzın kapanması gibi uyarılar bulunuyor. 30-100 lira arasında değişen fiyatlarla satılan tişörtlerin üzerindeki baskılarda şu yazılar dikkat çekiyor: ‘Koronadan korkma önlem al’, ‘Evde kal’, ‘Hayat eve sığar’, ‘Risk alma önlem al’, ‘Fight korona’ (Korona ile savaş), ‘Humanity will beat coronavirus (İnsanlık koronavirüsü yenecek). Kupa bardakların üzerinde de ‘Koronavirüsle savaş’ ve ‘Koronavirüs olma diye ellerini temizle’ yazıları yer alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER