Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakan Atilla açıklaması

Ankara'da Malezya Başbakan Mahathir Muhammed ile birlikte ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'den dönen eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla ile ilgili açıklamada bulundu.

GASTE24 GASTE24
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakan Atilla açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Malezya Başbakanı Muhammed ortak basın toplantısı düzenledi. 

HAKAN ATİLLA'YA YENİ GÖREV VERİLECEK Mİ?

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Hakan Atilla'ya yeni bir görev verilecek mi?' sorusuna ''Hakan Atilla, uzun bir süredir Halk Banka'mızın genel müdür yardımcılığını yaptı.  Bu yaşamış olduğu süreç başta şahsım olmak üzere herkesi üzmüştür. Bundan sonraki süreçte, kendisiyle yaptığım görüşmede, sen önce ailenle çocuklarında dinlen. dedim. Atilla'ya bariyer söz konusu değildir. Ondan sonra Külliye'ye gel ne yapacağımıza karar veririz. Onu sahiplenmeyeceğiz de kimi sahipleneceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER