Cem Yılmaz'a gişede soğuk duş!

'Karakomik Filmler', Cem Yılmaz'ın en kötü açılış yapan ikinci filmi oldu. 'Karakomik Filmler', ilk 3 günde 276.086 kişi tarafından izlendi.

GASTE24 GASTE24
Cem Yılmaz'a gişede soğuk duş!

Cem Yılmaz, yeni filmi ‘Karakomik Filmler’le gişede umduğunu bulamadı.

Komedyenin filmi, Box Ofiice verilerine göre ilk üç günde 287 bin 86 kişi tarafından izlendi. Yılmaz’ın 2018 yapımı ‘Arif V 216’yı ise üç günde 1 milyon 331 bin 691 kişi izlemişti. 

Box Office rakamlarına göre Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmleri, bugüne kadarki projeleri içinde ilk 3 güne göre en az seyirciyle açılış yapanlar arasında. 

Cem Yılmaz'a gişede soğuk duş! - Resim : 1

Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Karakomik Filmler'i sinema eleştirmenleri genelde beğenmemişti. Filmle ilgili izleyici yorumları da yavaş yavaş sosyal medyaya düşmeye başladı. İşte bazı Cem Yılmaz fanatiklerinin bile başarılı bulmadıkları filmle ilgili izleyici görüşleri:

MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz'ın "Karakomik Filmler"i izleyicisinden düşük not aldı. özellikle Cem Yılmaz hayranlarının büyük beklenti içinde izledikleri Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Karakomik Filmler"e sosyal medyadan eleştiri yağdı.

İşte bazı Cem Yılmaz fanatiklerinin bile başarılı bulmadıkları filmle ilgili izleyici görüşleri:

İzzet Tulas: "Usta kusura bakma bu sefer olmamış be, hatta hiç olmamış. Tamam, ortada emek var eyvallah ama yok."

CNTTN: "Tamam Cem Yılmaz, seviyoruz abi, ben de seviyorum bu adamı ama olmamış abi. Ne güldürüyor, ne ağlatıyor.

En önemlisi de düşündürmüyor!"

Progresif: "Her iki hikayeye de baktığımızda yavanlık akıyor. Elle tutulur yanları yok. Kendi filmime gönderme yapayım, o filme gönderme yapayım, arada birkaç bel altı espri yapayım vs. İnce düşünülmüş veya 'Süper şaka valla' deyip koptuğumuz tek bir nokta yok. Cem Yılmaz'ın artık bu döngüden çıkması lazım."

Asdera: "İlk film güzeldi. İkinci film için aynı düşünceleri paylaşamam. Beklentimin altında kalmış bir proje. İki film yerine ilk filmin uzun metrajlı halini tercih ederdim."

Onur Aydın: "İki filmde de senaryo finalize olmamış gibiydi. 'Giriş-gelişme-sonuç'luk hikayeler yoktu. Senaristin aklına bazı sahneler gelmiş, bunu kameraya çekelim demiş resmen."

Kutuk001: "Gereksiz göndermelerden şiştiğim film..."

Şenay Orlu: "Beklentinizi yüksek tutmayın. 'İshak' rolü ile CMYLMZ ve ekibi başarılıydı ama ikinci bölüm inanılmaz rahatsız edici, insanların beklentilerini o kadar boşa çıkaran bir film olmuş. Sinemadan hiç kızgın çıkmamıştım, bu da oldu."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER