Son dakika haberi... Traktörle eylem hazırlığında yakalanmıştı! İfadeleri hücre çökertti

Son dakika haberler: Suriye'nin Cerablus kentinde 150 kilogram C-4 patlayıcı yüklü traktörle eylem hazırlığındayken yakalanan teröristin, kasım ve aralık aylarında El Bab ve Resulayn'da çok sayıda kişinin öldüğü ve güvenlik güçlerinin şehit olduğu saldırıları organize eden grupta yer aldığı belirlendi. Teröristin ifadeleri doğrultusunda, terör örgütü PKK/YPG'nin aynı kentteki eylem hücresi çökertildi. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekat bölgelerindeki güven ortamını ve istikrarı zedelemek amacıyla eylem arayışlarını artıran PKK'nın kendi kontrolündeki bölgelerden gerçekleştirdiği patlayıcı sevkiyat zincirine ilişkin önemli bilgiler edinildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi... Traktörle eylem hazırlığında yakalanmıştı! İfadeleri hücre çökertti

Suriye'nin Cerablus kentinde 150 kilogram C-4 patlayıcı yüklü traktörle eylem için keşif yaparken yakalanan teröristin ifadeleri doğrultusunda, terör örgütü PKK'nın aynı kentteki eylem hücresi çökertildi.

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından edindiği bilgiye göre, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla yurt içinde eylem kabiliyetini yitiren, güven ortamı ve istikrarı zedelemek amacıyla Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekat bölgelerinde bomba yüklü araçlarla eylem arayışlarını artıran terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ile Şanlıurfa ve Gaziantep emniyet müdürlüklerinin çalışmaları sonucu büyük bir darbe daha indirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER