Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampı sonrasında değerlendirme toplantısı yapıyor.

POSTA POSTA
Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Bizim başarımız milletimizin başarısıdır. Yolumuz çetin olsa da önümüze çıkarılan tuzakları bozuyoruz. Stratejik hedefler konseptiyle vatanımızın her yerine ulaşılmış. Hamdolsun beklediğimiz sonuçlar alınmıştır.

Parti kampımızda farklı alanlardaki parti çalışmalarımız, bilimsel çalışmalar, seçim kanunundaki değişiklikler, MYK üyelerimizin geniş bir şekilde bilgilenmesi de sağlanmıştır. Bu konularda Dışişleri Bakan Yardımcımıza da teşekkür ediyorum.

"TEMAMIZI 2023 OLARAK BELİRLEMİŞ BULUNMAKTAYIZ"

Heyecanımız her geçen gün artacaktır. Vatanımızın her yerine ulaşılmış, gönül kapıları çalınmıştır. Hamdolsun beklediğimiz sonuç alınmış, samimiyetle çıktığımız yol bizi bu sonuca ulaştırmıştır. İl il Anadolu temasıyla 81 ilimizin tamamında vatandaşlarımızla birebir temas kurulmuştur. Durmayacak, beklemeyecek ve yorgunluk emaresi göstermeyeceğiz. En son seçimlerde CHP'nin sandıktan birinci çıktığı 6 il ve 125 ilçeyi kapsamına alan bölgelerde bu partinin gerçek yüzünü, bölücülüğe nasıl teşne olduğunu, karanlık yönlerini birer birer anlatacak, milletimizi aydınlatacağız. Temamızı bu defa Adım Adım 2023 olarak belirlemiş bulunmaktayız.

"CHP, HDP VE ZİLLET'İN DİĞER İTTİFAKLARI EMPERYALİZMİN MIZRAK UCUDUR"

CHP aziz Atatürk'le yollarını ayırmış, siyasi yıkım müteahhitidir. Eylem ve emelleri ile bunu defalarca ispat ve tescil etmiştir. CHP, HDP ve Zillet'in diğer ittifakları emperyalizmin mızrak ucudur. Küresel lobilerin içimize sızdırılmış saat ayarlı bombasıdır.

KARA BİR LEKE

CHP Genel Başkanı etnik kökenin dezavantaj olduğunu söylemektedir. Türkiye'de dezavantajlı bir kesim yoktur. Bu bölücülüktür. İnanç konusunda dezavantajdan bahsetmek tepeden tırnağa iftiradır. Engellilik dezavantaj değildir saptırmadır. Cinsel yönelimden dem vurup bunun yasal güvenceye alınacağını söylemek ahlak ve maneviyatımıza atılmış kara bir lekedir. Kılıçdaroğlu, Müslüman Türk milletinin itibarı, itikadı ve ihtişamıyla hesaplaşmaya nasıl cüret edebilmiştir?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER