için kaldı

Özcan Deniz: Ailevi sorunlarımız aile arasında kalacak

Bir süredir birlikte olduğu tasarımcı Samar Dadgar ile sessiz sedasız evlenen Özcan Deniz, balayından döndü. Eşiyle Dubai’de tatil yapan ünlü şarkıcı, annesi Kadriye Özcan’ın bu evliliği onaylamadığı iddiaları için “Ailevi sorunlarımız aile arasında kalacaktır” yanıtını verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Özcan Deniz: Ailevi sorunlarımız aile arasında kalacak

Özcan Deniz, 20 Ocak’ta kendisinden 24 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar’la Zekeriyaköy’deki evlerinde sade bir nikâh töreni ile evlendi. Çift nikâhın ardından balayı için Dubai’ye gitti.

Özcan Deniz: Ailevi sorunlarımız aile arasında kalacak - Resim : 1

Dubai tatilinden dönen Özcan Deniz ve Samar Dadgar önceki gün İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. Mutlulukları yüzlerinden okunan çift, “Dostlarımız ve aile arasında küçük bir tören tercih ettik. Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için” dedi.

Özcan Deniz: Ailevi sorunlarımız aile arasında kalacak - Resim : 2

Özcan Deniz nikâh törenine katılmayan ve Samar Dadgar ile evlenmesine karşı olduğu iddia edilen annesi Kadriye Özcan’la ilgili sorulara yanıt vermek istemedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER