Aytaç Şaşmaz: İlk aşkım uğruna ponpon erkek oldum

“Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet”e “Baht Oyunu” dizisinin oyuncuları Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel konuk oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aytaç Şaşmaz: İlk aşkım uğruna ponpon erkek oldum

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te bu hafta ‘Baht Oyunu’ dizisinin başrollerindeki Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’le eğlenceli bir sohbet var.

Hakan Gence ikiliye ilk aşklarını sordu. Baysel “Hatırlamıyorum” derken, Şaşmaz eğlenceli bir anısını anlatarak yanıt verdi: “İlkokulda, arka sıramda oturan sarışın kızdı. Okulda ‘Gösteri yapacağız’ dediler. Ponpon kızlar ve ponpon erkekler vardı. Kenan Doğulu’nun ‘Güzeller İçinden’ şarkısında yanımda olsun diye o gösteriye katılmıştım.”

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/g_gZ7D_AgPg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER