Xiaomi 14 Ultra'nın ön tasarımı ortaya çıktı

Xiaomi 14 Ultra, yenilikçi ön tasarımıyla dikkat çekiyor. Bu cihaz, kavisli ekranların aksine düz bir panel ile geliyor, kullanıcılara farklı bir görsel deneyim sunmayı hedefliyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi 14 Ultra'nın ön tasarımı ortaya çıktı

Xiaomi'nin merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Xiaomi 14 Ultra'nın tanıtımına az bir süre kaldı ve cihaz hakkında çeşitli dedikodular ve sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son raporlar, bu üst düzey akıllı telefonun ön tasarımına daha yakından bir bakış sunuyor ve büyük bir değişikliği işaret ediyor. Xiaomi 14 Ultra modeli, önceki Ultra serisi modellerin aksine, kenarları kavisli bir ekran yerine düz bir ekran paneline sahip olacak gibi görünüyor. Bu, markanın bu değişikliği yapan ilk üst segment amiral gemisi modeli olacak.

Xiaomi 14 Ultra'nın ön yüzü, dört tarafında da minimal çerçevelere sahip yuvarlatılmış köşeler ve merkezi üst kısımda konumlandırılmış, selfie kamerası için bir delikli kesime sahip olması bekleniyor.

Xiaomi 14 Ultra'nın ön tasarımı ortaya çıktı

Cihazın 6.7 inç büyüklüğünde, LTPO AMOLED teknolojisine sahip bir ekranla gelmesi ve 120Hz değişken tazeleme hızı, QHD+ çözünürlük sunması, ayrıca ekran altı parmak izi okuyucusuna sahip olması öngörülüyor. Delikli kesimde ise video görüşmeleri ve selfie'ler için 32 megapiksellik bir kamera yer alacak.

Xiaomi 14 Ultra'nın ön tasarımı ortaya çıktı - Resim : 1

Daha önce, Xiaomi 14 Ultra'nın fiyatlandırması ile ilgili sızıntılar yapılmış ve cihazın MIIT veritabanında da göründüğü belirtilmişti. Ancak, Xiaomi'nin yeni amiral gemisi hakkında daha fazla bilgi ve resmi duyurular için biraz daha beklememiz gerekecek. Xiaomi'nin bu yeni modelle, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik önemli adımlar attığı ve piyasaya sürülecek bu cihazın teknoloji meraklıları tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER