Survivor'da hiç beklenmeyen isim adaya veda etti

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor'da dün gece yapılan eleme konseyinde sms ikincisi tarafından mavi takımdan ismi söylenen en az oyu alan yarışmacı adaya veda etti.

GASTE24 GASTE24
Survivor'da hiç beklenmeyen isim adaya veda etti

Survivor’da bu hafta sms halk oylaması sonuçları Acun Ilıcalı tarafından ada konseyinde açıklandı. Mavi takımda sms oylaması birincisi Poyraz, ikincisi ise Ayşe oldu. Kırmızı takımda sms oylaması birincisi Batuhan oldu.Survivor 2021’de bu hafta dokunulmazlık oyunlarını mavi ve kırmızı takımlar birer defa kazandı. İki takımdan birer eleme adayı çıkarıldı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım strateji yaptı. Ortak karar alan mavi takım, yüksek oy aldığı için eleme adayı olarak Poyraz’ı seçti.

İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım ise Pazar günü oylama ile eleme adayı olarak Aleyna Çalışkan’ı seçti.

Survivor mavi takımda sms oylaması birincisi olan Poyraz'ın eleme adaylığı düştü. Birinci olan Poyraz yeni eleme adayını belirledi ve "Oyuna güvendiğim için Steven diyorum" dedi. İkinci olan Ayşe ise Merve Aydın'ın ismini söyledi.Kırmızı takımın sms birincisi olan Batuhan ise Berkay'ı eleme adayı olarak belirledi. Böylece bu haftanın eleme adayları Aleyna Çalışkan, Merve Aydın, Steven ve Berkay oldu.Survivor 2021'de bu hafta eleme kalan Aleyna Çalışkan, Merve Aydın, Steven ve Berkay arasında sms oylamasında en az oyu alarak elenen yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'dan bu hafta elenen yarışmacı mavi takımdan Merve Aydın oldu.

Merve Aydın elendi

Merve Aydın'ın duygusal vedasının ardından ise mavi takımda büyük üzüntü yaşandı. Merve'nin vedasının ardından pişmanlık yaşayan Poyraz "İnanılmaz strateji yapıyoruz gerçekten" itirafından bulundu.

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında ise Poyraz'ın "Bu hafta da hesaplar tutmadı. Kaybeden biz olduk ve Merve'yi kaybettik" sözleri dikkat çekti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER