Mancini, İtalya'nın başında kalmaya devam edecek! "Her konuda anlaştık..."

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kuzey Makedonya’ya karşı yaşanan yenilgiden sonra yarın akşam 21.45'te Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan Türkiye maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mancini, İtalya'nın başında kalmaya devam edecek! "Her konuda anlaştık..."

Geçtiğimiz günlerde İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina ile konuştuklarını belirten Mancini, “Başkan Gravina ile her konuda anlaştık. Gelecek için neleri iyileştireceğimizi yakında konuşacağız. Şimdi önümüzdeki maçı düşünelim, sonra sakince geleceğe yönelik şeyleri tartışalım” cümlelerine yer verdi.

Jorginho, Immobile ve Insigne’nin kamptan ayrılması hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, “Onları ayrılmaya zorladım çünkü fiziksel olarak en iyi durumda değillerdi. Oynamadıkları için onları eve geri gönderdim. Lorenzo’nun daha önce fiziksel sorunları vardı” ifadelerini kullandı.

“4 yılda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER