Fenerbahçe son dakika transfer haberi | Jailson 8 milyon euroya...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı lacivertliler, takıma katılması için stoper, 6 numara ve forvet arayışlarını sürdürürken aynı zamanda yüksek teklif beklediği futbolcuların durumuyla da ilgileniyor. İşte Jailson'la ilgili sıcak gelişme...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe son dakika transfer haberi | Jailson 8 milyon euroya...

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jailson, Ağustos ayıyla birlikte transferde adı en çok konuşulacak isim olacağa benziyor.

Sabah'ın haberine göre; Sarı-lacivertlilere Brezilyalı için 1'i Çin'den olmak üzere tam 6 takımın fiyat sorduğu öğrenildi. Fenerbahçe tüm taliplere "Oyuncunun fiyatı 12 milyon Euro" yanıtını verdi. Jailson için en yükseğe çıkan takım Shangai SIPG oldu. Çinliler tam 8 milyon Euro önerdi. Ancak yönetim bu teklifi de reddetti. Sarı-lacivertlilerin Jailson için de bekleme taktiğini uyguladığı, 10 milyon Euro'dan daha aşağı oyuncunun satışını kesinlikle yapmayacağı bildirildi.

Reyes'e iki talip var

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER