Dev derbide geri sayım! İşte F.Bahçe ve G.Saray'ın 11'leri

Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin heyecanı şimdiden yaşanmaya başlandı. Son 6 maçını kazanarak müthiş bir seri yakalayan Galatasaray, 1999'dan beri yenemediği ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda yenip seriyi 6'da 6 yapmak istiyor. Sarı-lacivertliler ise sahasında ezeli rakibini devirip Kadıköy geleneğini devam ettirmek istiyor. Kritik karşılaşma öncesi her iki takım teknik direktörü Ersun Yanal ve Fatih Terim sahaya süreceği ilk 11'leri büyük ölçüde belirledi. İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri...

GASTE24 GASTE24
Dev derbide geri sayım! İşte F.Bahçe ve G.Saray'ın 11'leri

Fenerbahçe'de gözler Galatasaray derbisine çevrildi. Ligde üst üste yaşadığı kayıplarla (bir maçı eksik) lider Trabzonspor'un 6 puan gerisine düşen sarı-lacivertli ekip için kazanmaktan başka seçenek kalmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER