Onların yıldızı bu yıl parladı

2021’de yaptıkları işlerle dikkatleri üzerlerine çektiler. Yetenekleri ve yer aldıkları işler kadar güzellikleriyle de ön plana çıktılar. Bu isimleri hafızanıza kazıyın ve daha sık duymaya hazır olun. Aslıhan Malbora, Melisa Döngel ve Yüsra Geyik’le bir araya geldik. Hayatlarını, hayallerini, işlerini ve bilinmeyenlerini konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Onların yıldızı bu yıl parladı

Aslıhan Malbora (26) 2017’den beri ekranda ama bu sene ‘Üç Kuruş’ ve ‘Etkileyici’ dizilerindeki performansıyla büyük çıkışını yaptı. Tam da ekranda gördüğümüz gibi neşeli biri olan Melisa Döngel (22) son beş senedir ara vermeden en sevdiğimiz dizilerin kadrosunda... Yüsra Geyik (31) ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle yıllarca evlerimize konuk oldu. Şimdi ‘Camdaki Kız’da yepyeni bir karakterle karşımıza çıkıyor. Onları daha yakından tanımak için 2021’de yıldızı parlayan bu üç genç oyuncuyla buluştuk, merak ettiğimiz ne varsa sorduk...

2021 nasıl bir yıl oldu, size neler öğretti?

Aslıhan Malbora: Nasıl geçtiğini anlayamadım. Hem çok dolu hem de bir o kadar yetersiz kalan bir yıldı benim için. Bir yandan pandeminin getirdiği yeni dünya düzeninin artık bizimle vedalaşmasını umdum; doyasıya nefes aldığımız, öpüşüp koklaştığımız eski günleri dört gözle bekledim. Diğer taraftan ‘iyi ki’ dediğim, içinde bulunduğum için şanslı hissettiğim işler yaptım. Duygusal açıdan bende derin izler bırakan bir yıl oldu diyebilirim.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER