Muadil ilaç üretimine başlıyoruz

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, askeri fabrikada muadil ilaç üretimine başlayacaklarını açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Muadil ilaç üretimine başlıyoruz

Akar, haftalık maske üretim kapasitesinin ise önümüzdeki hafta 10 milyona yükseleceğini söyledi. TRT Haber’de gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Akar, koronavirüs önlemlerine ilişkin bilgi vererek, “Şu ana kadar çok şükür bizim operasyon bölgelerimizde, Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde ve diğer operasyon faaliyetleri yapan birliklerimizde kara, deniz, hava, şu ana kadar herhangi bir şekilde bu konuda bir sıkıntımız olmadı” dedi.

PKK’NIN SALDIRISI ALÇAKÇA

Akar, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde teröristlerin bombalı saldırısı sonucu 5 sivilin şehit olmasıyla ilgili soru üzerine teröristlerin el yapımı patlayıcıyla sivillere yönelik alçakça bir saldırı gerçekleştirdiğini belirtti. Akar, “Bunların hiçbiri yanlarına kalmayacak. Mutlaka bunların hesabını verecekler. Bunun üstesinden geleceğiz. Arkadaşlarımız şu an arazide. Onlara başarılar diliyorum” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER