Son dakika transfer haberleri | Ömer Toprak ve Shinji Kagawa Beşiktaş'a

Beşiktaş, İspanya'da istediği şartlarda kulüp bulamayan ve Dortmund'a dönmeye sıcak bakmayan Kagawa ile Alman ekibinde mevkisinde forma şansı azalan stoper Ömer Toprak için harekete geçti. Kartal, iki oyuncu için ilk temasları sağladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika transfer haberleri | Ömer Toprak ve Shinji Kagawa Beşiktaş'a

Beşiktaş'ta devre arasında Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’dan kiralık olarak transfer edilen Shinji Kagawa, kısa sürede taraftarın sevgilisi oldu.

Sezonun sona ermesiyle birlikte eski kulübüne dönen Japon futbolcu, İspanya’da aradığı teklifleri bulamazken, Dortmund’a ise dönmeye sıcak bakmıyor. Hal böyle olunca geçen sezonun devre arasında Beşiktaş’a gelen ve yarım devre için 1.1 milyon Euro kazanan 30 yaşındaki on numara için Siyah-Beyazlılar’ın Dortmund’a bir kez daha kiralık teklifi sunacağı öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar’ın diğer hedefi ise yine Sarı-Siyahlı ekipte forma giyen milli futbolcu Ömer Toprak olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER