Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yazıya sert tepki

27 Mayıs darbesi sonrası idam edilen Başbakan Adnan Menderes atıfta bulunularak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yazıya art arda tepkiler geldi.

GASTE24 GASTE24
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yazıya sert tepki

Ragıp Zarakolu'nun, 27 Mayıs darbesinde Adnan Menderes'in idam edilmesi üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığı, darbe ve idam göndermesi yaptığı "Makus Kaderden Kaçış Yok" başlıklı yazısına tepkiler peş peşe geldi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " Kaderi tayin eden Allah'a yemin olsun ki bu hastalıklı zihniyete ve tehditlerine boyun eğmeden milleti için dimdik duran liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sonuna kadar yanında, sonuna kadar arkasındayız." dedi.

"'Yassıada rejimi' bir daha asla bu topraklarda var olamayacak”

Yazıya, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sert tepki gösterdi. Milletin iradesini açıkça tehdit etmeye başladıklarını ifade eden Çelik, "Demokrasimizi çalmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımıza ve milli iradeye karşı anti-demokratik çağrılarda bulunanlara karşı milletimizin iradesinin, demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin safında kararlılıkla durmaya devam edeceğiz. 'Yassıada rejimi' bir daha asla bu topraklarda var olamayacak." dedi.

Kaynak: TRT Haber

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER