Bakan Pekcan: Artık fiyatları net olarak takip etme şansımız olacak

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "(Türkiye Ürün İhtisas Borsası ile) Tarımla uğraşan kişiler ve kurumlar lisanslı depolardaki ürünlerini elektronik senetler ile satabilecek ve bunları bankaya göstererek kredi kullanabilecekler. Artık fiyatları daha açık ve net olarak takip etme şansımız olacak" açıklamasında bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Pekcan: Artık fiyatları net olarak takip etme şansımız olacak

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye Ürün İhtisas Borsası sayesinde tarımla uğraşan kişilerin ve kurumların lisanslı depolardaki ürünlerini elektronik senetler ile satabileceklerini ve bunları bankaya göstererek kredi kullanabileceklerini bildirdi.

Pekcan, Ticaret Bakanlığında gerçekleştirilen Türkiye Ürün İhtisas Borsası Faaliyet İzni Belgesi Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada, ihtisas borsasıyla tarım ticaretinde önemli bir adım attıklarını ifade etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER